MENJADOR


Proporciona el dinar a tots els nens i nenes dels socis de l’AFA.

El menjar es prepara cada dia a la cuina per un equip de professionals i es serveix als infants per els nostres monitors i monitores. L’ empresa CAMPOS ESTELA ens ofereix un menú equilibrat, ecològic i elaborat amb productes de proximitat .

Per a la demanda o anul·lació del servei ho heu de comunicar per telèfon o per correu electrònic abans de les 9,45 hores del mateix dia.

Telèfon: 603722670
Correu electrònic: menjador.ampa.santesteve@gmail.com

TARIFES

Menú fix: 6,54 € /alumne/dia 6,18 €/alumne/dia (ESO)

Es considera menú fix aquell alumne que faci us del servei de menjador 3 o més dies per semana / 2 dies o més per alumnes de secundària.
S’adjunta informe de l’alumnat. Descomptes per a famílies amb 3 o més infants que utilitzen el servei fix.

Menú esporàdic: 7,19 € /alumne/dia 6,80€/alumne/dia (ESO)

Es considera comensal esporàdic aquell que fa us del servei menys de 3 dies a la setmana / 2 dies alumnat de secundària.

PROJECTES

a. Projecte “Recooperem – Cuina per construir”, conjuntament amb Càritas i amb el suport del Consorci de Residus del Vallès Occidental. Es recull el menjar sobrant de cada dia que no ha estat en plats i es distribueix entre les famílies més necessitades de la vila.


b. Projecte Hort : cuinem amb verdures i hortalisses de l’hort que ha cuidat l’alumnat de l’escola.


c. Projecte RRR: Reduïm, Reutilitzem i Reciclem. Utilitzem materials reciclats per als tallers que es desenvolupen durant l’estona de menjador.

ALTRES

1. Menús especials: pícnics, diades especials… “Meatless day” (sense carn) i “Celi day” (sense gluten).
Sense “al·lèrgens”. Segons la nova normativa d’etiquetar i informar als consumidors de la composició dels aliments sobre la presencia de certs ingredients que poden produir al·lèrgia, elaborem un menú que NO conté els següents ingredients: fruits secs, ou, gluten, soja, proteïna de la llet, sulfits, peix i marisc.


2. Els nens i nenes en tot moment estan sota la supervisió de monitors/es qualificats/des i amb força anys d’experiència treballant amb nosaltres.


3. Es fan torns de menjador en funció de l’edat. Després de menjar fan activitats diferenciades a cada grup.


Notícies del menjador

Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar